Periodiek donateur

Periodiek donateur

Iedere donatie, groot of klein, eenmalig of periodiek, is van harte welkom. Wilt u ervoor zorgen dat Ciconia Consort haar vele plannen kan realiseren en dat klassieke muziek nog vele generaties levendig blijft?

Veel belastingvoordeel bij een periodieke gift
Graag willen wij u attenderen op de fiscaal meest gunstigste vorm van doneren: een periodieke gift met een duur van minimaal vijf jaren; 125% van de jaarlijkse donatie is van het inkomen aftrekbaar dankzij onze culturele ANBI-status. Voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag en een notariële akte is niet nodig. Hiervoor hoeft slechts een overeenkomst vastgelegd te worden via het formulier ‘Periodieke gift’ van de belastingdienst.

BEKIJK UW BELASTINGVOORDEEL
Schenkt u Ciconia Consort €250 per jaar , dan betaalt u in werkelijkheid slechts €135 per jaar.
Schenkt u Ciconia Consort €1.000 per jaar, dan betaalt u in werkelijkheid slechts € 538 per jaar.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds biedt een handige rekentool om snel uit te rekenen wat een periodieke of eenmalige gift aan een culturele ANBI u netto kost. Ga hier naar hun schenkcalculator.

Stuurt u het ingevulde formulier naar zakelijkleider (at) ciconiaconsort.nl en word meteen periodiek donateur!

Of doe direct uw eenmalige donatie met onderstaand machtigingsformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Indien Nederland hoeft dit niet ingevuld te worden.
Bij Nederlands rekeningnummer hoeft dit niet ingevuld te worden.
Hiermee geeft u toestemming aan Stichting Ciconia Consort om eenmalig een incasso opdracht te sturen naar uw bank om bovengenoemd bedrag van uw rekening af te schrijven naar rekeningnummer IBAN: NL46 RABO 0312 2201 11 ten name van Stichting Ciconia Consort.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Google reCAPTCHA wordt gebruikt. Privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.