Kinderworkshop

Kinderworkshop

Tijdens middagconcerten van het Ciconia Consort in de Nieuwe Kerk Den Haag wordt muzikaal educatieve kinderopvang aangeboden. Ouders kunnen kinderen meenemen naar het concert zonder oppas te hoeven regelen. Een kaartje voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, de Ciconia-runner, kost slechts € 3,50 (minimaal 1 volwassene per 2 kinderen). Kinderen van 11 en 12 jaar wordt aangeraden het hele concert bij te wonen, maar mogen indien gewenst meedoen met de kinderprogrammering.

De kinderopvang/workshop staat onder de professionele leiding van Robin Negenborn, gespecialiseerd in muziekonderwijs met jonge kinderen. Bij ieder concertprogramma wordt zo veel mogelijk ingespeeld op het thema van het concert en de kinderen zullen altijd een deel van het concertprogramma meeluisteren.
Wij vragen u minimaal een week voor het concert reserveren voor deze kinderopvang en de leeftijd van de kinderen door te geven voor een programma op maat. Aanmelden via info@ciconiaconsort.nl

Robin Negenborn
Robin Negenborn volgde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag de opleiding Docent Muziek. Zij is zangeres en zingt voornamelijk kleinkunst-, pop- en musicalrepertoire. Daarnaast speelt zij klarinet. In 2013 rondde zij de post-hbo docentenopleiding ‘Muziek op Schoot’ af, gevolgd door lessen aan de Schumann Akademie in Utrecht.

Robin Negenborn verzorgt in het Koorenhuis in Den Haag diverse muziekcursussen voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Vanuit haar bedrijf ‘Robin en Tim’ verzorgt ze muziekworkshops voor bedrijven, koren, scholen en kinderdagverblijven. Daarnaast treedt zij regelmatig op als zangeres o.a. tijdens bruiloften, uitvaarten en recepties.
www.robinentim.nl