Kinderworkshop

Kinderworkshop

Tijdens zondagmiddag concerten van het Ciconia Consort in de Nieuwe kerk Den Haag wordt muzikaal educatieve kinderopvang aangeboden. Ouders kunnen kinderen meenemen naar het concert zonder oppas te hoeven regelen. Een kaartje voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, de Ciconia-runner, kost slechts € 2,50 (minimaal 1 volwassene per 2 kinderen). Kinderen van 11 en 12 jaar wordt aangeraden het hele concert bij te wonen, maar mogen indien gewenst meedoen met de kinderprogrammering.

De kinderopvang/workshop staat onder de professionele leiding van Robin Negenborn, gespecialiseerd in muziekonderwijs met jonge kinderen. Bij ieder concertprogramma wordt zo veel mogelijk ingespeeld op het thema van het concert en de kinderen zullen altijd een deel van het concertprogramma meeluisteren.
Wij vragen u minimaal een week voor het concert reserveren voor deze kinderopvang en de leeftijd van de kinderen door te geven voor een programma op maat. Aanmelden via info@ciconiaconsort.nl

Robin Negenborn is in juni 2012 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze volgde de opleiding Docent Muziek. Robin is zangeres en zingt voornamelijk kleinkunst-, pop- en musicalrepertoire. Zij speelt ook klarinet. In november 2013 heeft Robin de post-hbo Docentenopleiding Muziek op Schoot afgerond. Daarnaast volgde zij lessen aan de Schumann Akademie in Utrecht.
Robin werkt als vakleerkracht muziek op basisschool De Paradijsvogel in Den Haag. In het Koorenhuis in Den Haag verzorgt ze diverse muziekcursussen voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. In Noordwijkerhout geeft Robin zanglessen aan kinderen en volwassenen. Daarnaast verzorgt ze muziekworkshops tijdens bedrijfsuitjes, kinder- en familiefeestjes en voor onder andere scholen, kinderdagverblijven, koren en muziekverenigingen.