Kinderworkshop

Kinderworkshop

Tijdens concerten van het Ciconia Consort in de Nieuwe kerk Den Haag zal educatieve kinderopvang worden aangeboden. Ouders kunnen kinderen meenemen naar het concert zonder oppas te hoeven regelen. Een kaartje voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, de Ciconia-runner, kost slechts € 2,50 (minimaal 1 volwassene per 2 kinderen). Kinderen van 11 en 12 jaar wordt aangeraden het hele concert bij te wonen, maar mogen indien gewenst meedoen met de kinderprogrammering.

De kinderopvang/workshop staat onder de professionele leiding van Félice van der Sande, gespecialiseerd in muziekonderwijs met jonge kinderen. Bij ieder concertprogramma wordt zo veel mogelijk ingespeeld op het thema van het concert en de kinderen zullen altijd een deel van het concertprogramma meeluisteren.
Wij vragen u minimaal een week voor het concert reserveren voor deze kinderopvang en de leeftijd van de kinderen door te geven voor een programma op maat. Aanmelden via info@ciconiaconsort.nl

Félice van der Sande studeerde schoolmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met als eerste instrument fluit. Zij deed een vervolgopleiding “docent Muziek op Schoot” bij Margreet van Gestel. Momenteel is zij bestuurslid bij de Stichting Muziek op Schoot en was in 2013 projectcoördinator van het Jaar van Muziek met het Jonge Kind. Zij is dirigent van AKZi!, koor voor kids in Delft, dat twee keer per jaar een door Félice van der Sande gemaakte muzikale productie instudeert, alsook dirigent en arrangeur van Musical- en Popkoor Delft. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in “Muziek in de Zwangerschap” en geeft zij als 2e in Nederland deze bijzondere cursus.
In diverse vakbladen verschenen artikelen van haar over o.a. ‘improvisatie met peuters’ en in 2012 hield zij twee posterpresentaties op het ECME congres in Corfu. Daarnaast schrijft Van der Sande nieuwsbrieven voor de Stichting Muziek op Schoot op de overkoepelende website van Muziek op Schoot docenten.
Samen met Guus Westdorp en Ton op ‘t Hof heeft zij de cd’s “Liedjes op Schoot” gemaakt, waarvoor zij de liedjes samengesteld en ingezongen heeft, uitgegeven bij Disky.