Kinderworkshop

Kinderworkshop

Tijdens middagconcerten van het Ciconia Consort in de Nieuwe Kerk Den Haag wordt muzikaal educatieve kinderopvang aangeboden. Ouders kunnen kinderen meenemen naar het concert zonder oppas te hoeven regelen. Een kaartje voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, de Ciconia-runner, kost slechts € 3,50 (minimaal 1 volwassene per 2 kinderen). Kinderen van 11 en 12 jaar wordt aangeraden het hele concert bij te wonen, maar mogen indien gewenst meedoen met de kinderprogrammering.

De kinderopvang/workshop staat onder de professionele leiding van Mirjam van der Beek – van Gelderen, gespecialiseerd in muziekonderwijs met jonge kinderen. Bij ieder concertprogramma wordt zo veel mogelijk ingespeeld op het thema van het concert en de kinderen zullen altijd een deel van het concertprogramma meeluisteren.
Wij vragen u minimaal een week voor het concert reserveren voor deze kinderopvang en de leeftijd van de kinderen door te geven voor een programma op maat. Aanmelden via info@ciconiaconsort.nl

Mirjam van der Beek – van Gelderen
Mirjam is afgestudeerd als leraar in het basisonderwijs en als gedragsspecialist (Master Special Education Needs). Daarnaast volgde zij vele opleidingen, zoals Adem, Stem en Boventonen (Antwerpen), vooropleiding Nederlandse Musical Ensemble Academie, en Studiotraining & Performance training (Academie voor Lichte Muziek Lelystad).
Zangopleidingen volgde ze bij de Complete Vocal Technique Summercourse in Helsinki, bij Zangexpress, Teach Sing Kids en masterclasses bij Cathrine Sadolyn. Bij Félice van der Sande ontwikkelde zij zich verder in het ontwikkelingsgericht muziekmaken in de kinderopvang.
Mirjam zong in meerdere koren en zong (hoofd)rollen in musicals. Als muziekdocent heeft Mirjam ervaring in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, basisonderwijs, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf. Ze gaf les bij musicalverenigingen en als pianodocent bij verschillende muziekscholen. Momenteel is zij als freelance zangdocent en dirigent/coach met name gericht op lesgeven aan jonge kinderen. Ze is werkzaam bij bibliotheken, jeugdtheaters, muziekscholen, koren en scholen.