CICONIA CONSORT BIJ PODIUM WITTEMAN
Kijk naar de TV uitzending op zondag 24 september, 18.10-19.10 NPO 2
met een preview van het programma HEIMWEE…

 


HEIMWEE… CICONIA CONSORT EN ROSITA STEENBEEK
29 september t/m 15 oktober

Een concertprogramma vol verlangen naar huis & haard, geliefde personen en werelden die niet langer bestaan: Nostalgie, melancholie en temperament. Schrijfster Rosita Steenbeek verrast met een literaire bijdrage en een persoonlijk verhaal. Met o.a. Souvenir de Florence van Tjaikovski. lees meer en bestel…. 


CONCERTEN: OSS, ZUTPHEN, NIJMEGEN, DEN HAAG, AMSTERDAM, EMMELOORD


JAARBROCHURE  2017-2018

In het seizoen 2017-2018 viert het Ciconia Consort zijn 5-jarig  bestaan. Op het programma staan vijf bijzondere en afwisselende concertprogramma’s met 20 concerten door het hele land.
In dit lustrumjaar verwelkomen wij grote solisten als Pieter Wispelwey en Rick Stotijn en zullen wij onze eerste CD gaan opnemen.
Bekijk alle programma’s in de jaarbrochure 2017-2018 of kijkt u op de concertagenda.

 


BOEK NU UW FAVORIETE CONCERTEN!

Alle vijf de concertprogramma’s worden gespeeld op onze vaste speellocatie, concertzaal De Nieuwe Kerk in Den Haag. U ontvangt 10% korting wanneer u 3 concerten boekt en 15% korting bij 5 concerten (p.p.).


OVER HET CICONIA CONSORT

Sinds de oprichting in 2012 geeft het strijkorkest Ciconia Consort spraakmakende uitvoeringen. Het orkest staat onder leiding van Dick van Gasteren. Orkestleden zijn jonge musici die hun sporen reeds hebben verdiend op nationale en internationale concoursen en concertpodia. Het Ciconia Consort presenteert jaarlijks een serie met afwisselende concertprogramma’s in de Nieuwe Kerk aan het Spui in Den Haag en geeft daarnaast steeds meer concerten door Nederland. Lees verder…

Verrassend repertoire, verrassend ambitieniveau – een ontdekking‘ (Bas van Putten – journalist De Groene Amsterdammer/NRC Handelsblad)

Nederland is een muzikale parel rijker met het strijkorkest Ciconia Consort. Jonge musici die een groot plezier uitstralen en ongelooflijk goed spelen. Machtig mooi om te zien en te horen.’ (Corné Ran – programmeur Dr Anton Philipszaal/De Nieuwe Kerk, Den Haag)

Enthousiast en fris, behoort tot de top van de jonge Nederlandse strijkorkesten‘ (Marianne Koerts-Lange, v.m. producer NTR ZaterdagMatinee/Radio 4)

“The orchestra and the music were simply amazing. I would not miss the opportunity to listen to them again. (Fernando Fernández-Aguayo, consul Spaanse ambassade Den Haag)”


logoswebsite2