SACRE DU PRINTEMPS

Een sprankelend begin van de lente. Het Ciconia Consort brengt u twee prachtige balletsuites van Copland en Stravinsky. De muziek wordt geïllustreerd met authentieke foto’s en filmfragmenten van de première balletten. lees meer en bestel…

Nog te horen zaterdag 22 april in de Nieuwe Kerk in Den Haag en zondag 23 april in Willem Twee in Den Bosch

Diner-concert-arrangement 22 april Den Haag
Combineer uw concert in de Nieuwe Kerk van Den Haag met een driegangen Ciconia keuzemenu in café-restaurant Pavlov. lees meer…
==============================================================

Boek uw concerten voor seizoen 2016/17voorpagina brochure

Het Ciconia Consort heeft vijf bijzondere programma’s voor u samengesteld. Naast de vaste speellocatie De Nieuwe Kerk in Den Haag, zijn er concerten door het hele land, zoals het Concertgebouw Amsterdam en TivoliVredenburg Utrecht. Bekijk alle programma’s in de jaarbrochure 2016-2017 of kijkt u op de concertagenda.

Profiteer bij concerten in de Nieuwe Kerk van kortingen oplopend tot 15% als u 3 of meer concerten boekt!
=============================================================

Over het Ciconia Consort

Sinds de oprichting in 2012 geeft het strijkorkest Ciconia Consort spraakmakende uitvoeringen. Het orkest staat onder leiding van Dick van Gasteren. Orkestleden zijn jonge musici die hun sporen reeds hebben verdiend op nationale en internationale concoursen en concertpodia. Het Ciconia Consort presenteert jaarlijks een serie met afwisselende concertprogramma’s in de Nieuwe Kerk aan het Spui in Den Haag en geeft daarnaast steeds meer concerten door Nederland. Lees verder…

Verrassend repertoire, verrassend ambitieniveau – een ontdekking‘ (Bas van Putten – journalist De Groene Amsterdammer/NRC Handelsblad)

Nederland is een muzikale parel rijker met het strijkorkest Ciconia Consort. Jonge musici die een groot plezier uitstralen en ongelooflijk goed spelen. Machtig mooi om te zien en te horen.’ (Corné Ran – programmeur Dr Anton Philipszaal/De Nieuwe Kerk, Den Haag)

Enthousiast en fris, behoort tot de top van de jonge Nederlandse strijkorkesten‘ (Marianne Koerts-Lange, v.m. producer NTR ZaterdagMatinee/Radio 4)

“The orchestra and the music were simply amazing. I would not miss the opportunity to listen to them again. (Fernando Fernández-Aguayo, consul Spaanse ambassade Den Haag)

logoswebsite2